Motogrill™ kannettava kanateline: tee kanastasi rocktähti!
suoraan helvetin valtatieltä tuleva motogrill tulee tuomaan hymyjä ja täyttämään vatsat! nämä telineet ovat loistavia paikkoja grillaamiseen ja tekevät kanastasi todellisen badassin!
grillaaminen motogrillillä on kuin helvetin läpi kulkeminen, kanasi saa rapean paahtopaistin ja näyttää samalla säteilevältä!
Kun se on valmis, pidä se telineessä siistimpää esittelyä varten!
terässiimat ovat kestäviä, helppoja pestä ja pitävät kanan tukevasti, ne ovat ihanteellisia kaikenlaiseen ruoanlaittoon!
ihdytä vieraita seuraavissa grillijuhlissa kaikkien aikojen siistimmällä esittelyllä!
miksi motogrill on sinua varten
ratsasta kunnes kuolet – mikä olisikaan parempi tapa lähteä ulos kuin ratsastaa kuolemaan Harleylla, tarjoile seuraava broilerisi hulluimmalla mahdollisella tavalla!
kuumenna juhlat – murra jää ja tuo hymyjä, yllätä vieraat pahimmalla ruokaesityksellä, mitä he ovat koskaan nähneet!
helvetin läpi ja takaisin – tarvitset hyvän paistotelineen grilliin, motogrill tekee siitä rapean, raikkaan ja kätevän kanan grillaamiseen!
motogrill on ehdoton valinta – mausta seuraava kokoontuminen uudella tavalla paistaa ja tarjoilla lihaa!
koko:
12.2” l*5.1” w*6.5” h
Tarvittavat asiat:
- olutta. Tykkään aloittaa 24:llä, jotkut lääkärit sanovat, ettei niitä voi koskaan olla liikaa… Minulla on niin sanottu “valikoiva kuulo”.
- kanasekoitusta tai kanamausteita. voit käyttää mitä haluat, suola ja pippuri toimii myös todella hyvin.
- oluttölkki-kananpidike – ilmeisesti haluat siistin motogrillipidikkeen!
- bbq, grilli, hiiligrilli tai uuni.
*** voit käyttää myös virvoitusjuomia, viiniä tai mitä ikinä haluat. mutta parhaiten toimii 35cl tölkillä,
ohjeet:
– esilämmitä noin 350 °f tai 177˚celsius.
– juo 3/4 oluttölkistä. jätä noin 1/4 tölkistä. tämä höyrystää kanan sisäpuolta ja pitää sen kosteana.
– mausta kanasi leikkuulaudalla.
– kokoa pidike, aseta oluttölkki sisään.
– aseta kana tölkin päälle.
– jos paistat uunissa, käytä leivinpeltiä… vaimosi syyttää sinua, jos et käytä.
– kypsennä noin 1 – 1 1/2 tuntia linnun koosta riippuen.
– varmista, että sisälämpötila on 165°f tai 75° celsiusta.
– anna sen levätä leikkuulaudalla noin 10 minuuttia.
syö.
Tuote myydään ilman kanaa ja olutta..